Új fagylaltkülönlegesség a láthatáron

Hír dátuma: 
2016, június 20
Kép: 

Innovatív fagylaltkülönlegesség hódít Spanyolországban. Közeleg a nyár, egyre keresettebbek a különböző fagylaltok és jégkrémek, az igények növekedésével pedig egyre bővül a kínálat is. Ez a választék-növekedés manapság már nem csak különleges ízek megjelenését jelenti, hanem egyedi formákat és textúrákat is, mint például a pillanatfagyasztással készített kis fagylaltgolyócskákat.

 

Az Eyescream and friends mára ikonikus kézműves-fagylalt márkává nőtte ki magát a 2012-es barcelonai megnyitása óta, az egyedülálló fagylalt-kedvenceknek köszönhetően, melyek egyetlen pillantásukkal elnyerik a tetszésünket.

Az alapítók, Joad Lopez és Federico Mendoza két sikeres, újító szellemű fiatal vállalkozó gondos odafigyeléssel tervezték meg az apróbb részleteket is a termékfejlesztés során, melynek eredményeképpen született meg az Eyescream kreatív és mókás fagylaltja. Az újító koncepciónak köszönhetően a márka el is nyerte 2013-ban a nagyszabású, nemzetközi Restaurant & Bar Design Awards Legjobb arculattal rendelkező márka díját Londonban.

2016-ban folyamatosan nyílnak meg az Eyescream and friends franchise üzletei a világ különböző országaiban, hogy elterjedhessen az általuk nyújtott egyedi fagylalt-élmény. Jelenleg Barcelonában és Kairóban nyíltak meg üzletek, 2016 hátralevő részében pedig Dubai, Szingapúr és Kuvait következik.

A fagylaltozó úgy működik, hogy választunk egy fagylalt-ízt, majd 2 mártást és ezeket kapjuk kézbe egy kis tálcán. A fagylaltok minden íze saját fantázianevet kapott:

Eyescream characters

A fagylaltok mellett az üzletekben kaphatóak még nyalókák is, hasonlóan egyedi karakterekkel. Színes, édes és ízletes társai az aranyos kinézetű fagyiknak, ráadásul GMO-, glutén-, allergénmentesek és vegán-barátok kézműves nyalókák.

Eyescream lollypop

A vállalat mottója legalább olyan kreatív, mint maga a fagylalt-tervezés. Rövid, vidám és könnyen megjegyezhető:

 

„I scream, you scream,
we all scream for eyescream”

 

Tse Grace

 

Tab