Magyar Édességgyártók Szövetsége

Magyar Édességgyártók
Szövetsége


Elsődleges hivatkozások

  • A Szövetségről
    • Céljaink
    • Alapszabály
    • Alapszabály angolul
    • Tagvállalataink
    • Társszervezetek
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • Letölthető Anyagok
  • Édes Tények

Édes Tények

  • Csokoládé
    • Csokoládé 1x1
    • Kedvencünk, a csokoládé
    • Hol terem a csokoládé?
    • Csokoládé: Isteni eledel vagy bűnös étek?
    • A csokoládé irodalmi emlékek-ben
    • A csokoládé eredete
    • A csokoládé antioxidáns hatása
    • Csokoládé az aktív életmódot folytatóknak
    • A kakópor és a tejcsokoládé ásványianyag-tartalma
    • A kakaó és csokoládé helye a napi étrendben
    • Minőségi csokoládé, valódi öröm
    • Fekete és fehér - Mi a különbség a fekete és a fehér csokoládé között?
    • A húsvéti szezonális csokoládé
    • A csokoládéfigura gyártásának története
    • Csokoládé: a hölgyeknek boldogság, az uraknak energia
    • Csokoládé: Az életérzést keressük, de az íze miatt választjuk
    • "Oldtimer" csokoládé
    • Almás kaviár után jázmintea-bevonatú csokoládé
    • Alpesi csokis csalogató
    • A csokoládé táplálkozástudományi szempontból
  • Receptek
    • Finom csokoládétorta
    • Csokis kocka
    • Csokis szívek
    • Trüffeles csokitorta
    • Csokikrém
    • Csokis-aszalt sárgabarackos muffin
    • Csokis Charlotte
    • Csokis-mogyorós sütemény
    • Csokiszív
    • Csokoládés pite
  • Kalóriatáblázat
  • Egészséglexikon

Alapanyagcsere

A pihenő, fizikai munkát nem végző személy energia- és tápanyag-szükséglete, amelyet 20 C-on, ágynyugalomban, 10-12 órai éhezés után határoznak meg.

 

Tab


Copyright © 2013 Magyar Édességgyártók Szövetsége | info@hunbisco.hu | www.hunbisco.hu

  websas.hu   Pagerank ellenőrzés

Hírdetés

banner

weboldalkészítés, webáruházkészítés, facebook oldal